Дълго време ноктите ми бяха в „тъжно състояние“ – белеха се, беше невъзможно да ги възстановя отново. Опитах всякакви препоръки: „покрийте с лак“, „разтрийте с лимон“, солени бани, вземете лекарства, съдържащи калций. Нищо не помогна. По препоръка на приятел започнах да пия Коралова вода (Coral Mine) и започнах да се уча да пия вода като цяло.

Бях много щастлива, когато след два месеца забелязах ноктите си – станаха силни, еластични и здрави.

Наталия, Днепропетровск

Съпругът ми работи 7 дни в седмицата и често се случва да вдига различни тежести.

Интензивността на работата му натоварва много ставите му.
Веднъж, когато се почувства по-зле, той започна да приема Би-Лурон.

Това е най-добрият продукт за възстановяване на синовиалната течност.
Той помага за защита на здравето както на активно работещия човек, както и за обикновения човек със ставни проблеми.

След 30 дни мъжът ми забеляза положителен резултат. Той вече не е обременен от ставите!

Ирина, Минск, Беларус

„Аз съм на 72 години и от много години имах проблеми с костите. Болките бяха непоносими, дължащи се на диагностицираните болести: коксартроза, гонартроза, остеохондроза, радикулит и др. В последно време се появи и подагра, свързана с високата пикочна киселина.

Преломът стана преди 2 години, когато научих за биологично-активната добавка Би-Лурон. Той представлява сладък сироп, съдържащ специална форма на хуалуронова киселина и хондроитинов сулфат. Пих го в продължение на 1 месец, но още на втората седмица почувствах подобрение. Болките отшумяха и се почувствах по-свободна в движенията. Бях малко скептична на твърдението, че Би-Лурон възстановява износените стави. Сега обаче мога да заявя, че това е вярно. Този продукт прави нещо невероятно – възстановява собственото производство на хиалуронова киселина от организма. Така не е нужно постоянно да се пие добавката. Тъй като имах сериозни поражения, след 6-7 месеца реших да повторя лечението с този продукт. Препоръчвам го горещо на всеки, който има проблеми със ставите.“

Стефанка Цонкова, 72г.

През юни 2019г. заболях от грип. След пиене на студена вода и излагане на течение започнаха проблемите. Едно след друго се сменяха: гърлобол, хрема, сковаване на цялото тяло, висока температура на 39 градуса и накрая – особено болезнен главобол в задната част на главата. Ползвах прополис, терафлу, компреси почти без ефект. Не исках да ходя на лекар, защото знаех, че ще ми изпише антибиотици. Чудех се какво да правя. Тогава се сетих, че имам една позната – дистрибуторка на DXN. Денят беше петък и аз, със силен главобол отидох при нея. Предписа ми капсули от гъбата Кордицепс и Андрографис. Веднага започнах да ги пия. В събота все още чувствах болки. Облекчението настъпи в неделя сутринта, а до обяд вече бях здрав и работоспособен.

Светлин Петров

Разказва майката, Вили: От 3 дни Теди повръщаше, гадене, силна кашлица, запушен нос, температура над 37, нощна треска, неспокоен сън. Давах и сироп на д-р Тайс, Парацетамол, Колдрекс, но не се подобри. При първи прием вечерта на 3 хапчета боров прашец след 2-3 часа се успокои и заспа. След втората доза към 14ч. на следващия ден се поосвежи и за първи път от три дни поиска да се храни – вечеря към 17ч. Трета доза взе в 21ч., две изпи, едно под езика, по същият начин и на обяд. За три дни всички агресивни симптоми спряха без други помощни средства. Детето оздравя в рамките на седмица. Много сме доволни от действието на боровият прашец и бързото му действие. Доволни сме и, че не ползвахме антибиотици и го препоръчваме горещо за деца, тъй като няма противопоказания и странични действия и подсилва невероятно имунитета! Сега го давам и на другите си деца. Благодаря, че получих тази информация навреме.

Теди, дете на 9 години

Закупих си първата кефирена гъба през лятото на 2017 година. Веднага се влюбих в тази вълшебна напитка – колкото вкусна, толкова и полезна.

Светлин Петров