За автора

  Аз се казвам Светлин Тодоров и по професия съм инженер-магистър.

  Как се запалих по гъбите и защо ме наричат „гъбар“?

  Бил съм в 4 или 5 клас в училището в Аксаково. В един клас бях с братовчед ми М.. До училището имаше гора и често учителите ни извеждаха в нея. Веднъж, както си играехме в гората, аз и М. намерихме няколко бели гъби печурки. Без да се замисляме, ние си хапнахме няколко.

  Дотук добре! Обаче не можахме да не споделим за това със съучениците си и скоро мълвата стигна до учителките. Те сериозно се изплашиха да не би гъбите да са отровни. Веднага бяха уведомени нашите родители и решиха да ни закарат в Спешното във Варна. Там ни бяха промити стомасите и няколко дни бяхме в болницата на системи и наблюдение от докторите.

  (В крайна сметка гъбите не бяха отровни!)

  След това преживяване, когато се върнахме в училището, всички започнаха да ни викат „гъбари“.

Как научих за лекарствените гъби?

  Аз винаги съм се интересувал от здравословния начин на живот и хранене. И така, през 2015г. станах вегетарианец, като отказах месото и рибата.

  1-2 години по-късно научих за лекарствените гъби. Първо наблюдавах ефекта върху другите хора. Майка ми си беше счупила таза от едно подхлъзване и падане в банята. Осигуриха й антидекубитален дюшек, инвалидна количка и патерици. Една нейна колежка бе дистрибутор на компания за лекарствени гъби (DXN) и майка реши да започне да пие от гъбата Рейши.

  За майка в началото бе тежко – не можеше да ходи и повечето време бе в леглото. Но за 1-2 месеца тя оздравя. Първо си служеше с патериците, а след това остави и тях. Не е ползвала инвалидната количка. Всичко това бе постигнато благодарение на действието на гъбата Рейши.

Каква е целта на Фунгомун?

  Създадох сайта в отговор на нуждата от информация и знание за природните средства за лечение. Вярвам, че тази информация ще спомогне за връщането на здравето на българина. Вследствие на неправилен начин на живот и хранене и употребата на химически лекарства, броят на страдащите българи се увеличава все повече.

  Но как да си върнем здравето и да бъдем богати и щастливи?

  За да постигнем това трябва да работим в 6 направления, за да изградим:

  • Светли и позитивни МИСЛИ
  • Чисти и топли ЧУВСТВА
  • Добри ПОСТЪПКИ в служба на личностното и обществено развитие

Следващите 3 фактори на здравето са материални и са:

  • Чист ВЪЗДУХ
  • Чиста ВОДА
  • Чиста ХРАНА

  Ето виждаме, че храната е на последното шесто място. Но най-лесно е да започнем от нея и да вървим нагоре, докато стигнем до светлите и позитивни МИСЛИ.

  Ако стигнем до това ниво, ние моментално ще станем здрави, богати и щастливи.

  Гарантирано!